Înveliş dur, interior dur. Robusteţe redefinită

Arocs. Un autocamion care trăieşte la înălţimea singurului standard care poate fi stabilit - chiar şi în condiţii dificile: viaţa reală.

Indiferent dacă este vorba de un semi-tractor, un vehicul rigid, o betonieră sau o autobasculantă - variantele de tracţiune de şosea şi integrală ale Arocs oferă un vehicul optim, deosebit de robust şi de flexibil pentru orice provocare în transporturile din construcţii.

Toată robusteţea şi capacitatea de încărcarea a Arocs este deja reflectată în cabine. În caroseria durabilă a cabinei - care este 100% formată din panouri metalice complet galvanizate - şi într-o măsură egală în designul atletic, puternic. Dar designul complet solid al vehiculului cu înaltă capacitate de încărcare intră în acţiune acolo unde robusteţea nu este vizibilă de la prima privire Cu componentele şasiului şi suspensiei optimizate pentru transportul în construcţii şi două cadre foarte stabile configurate diferit, Arocs face întotdeauna o figură bună chiar şi în condiţii dificile. Co-responsabil pentru aceasta este: sistemul de transmisie conceput pentru sarcini înalte cu transmisia autoamtă Mercedes PowerShift 3 disponibilă ca dotare standard - toate componentele sunt potrivite în mod optim şi caracterizate de o fiabilitate excelentă. Şi pentru ca până şi unghiurile extreme de atac/degajare şi trecere să nu mai cauzeze teamă şi panică, am echipat Arocs cu o proprietate suplimentară pentru şantierul de construcţie: garda la sol optimizată. După cum puteţi vedea, Arocs se comportă la fel oricare ar fi sarcina.