O nouă forţă pentru compania Dvs.

Factorul decisiv în transportul din construcţii nu este doar realizarea unei cantităţi uriaşe de putere - este şi utilizarea puterii disponibile în fiecare situaţie. Arocs impresionează la ambele aspecte, zi după zi. Şi în fiecare aplicaţie din tranportul în construcţii.

Noul Arocs poate controla cu putere orice situaţie de rulare. Deoarece l-am echipat cu motoare Euro VI robuste cu cuplu ridicat, transmisia automată Mercedes PowerShift 3 disponibilă ca standard şi un design nou, unic al suspensiei şi şasiului, totul ca dotare standard.

Toate componentele sistemului de transmisie sunt produse exclusiv la Mercedes-Benz şi sunt concepute pentru cerinţele speciale ale transportului din construcţii. Controlul inteligent al componentelor transmisiei, cuplul ridicat al motoarelor plus timpii extrem de scurţi ai Mercedes PowerShift 3 asigură mai multă putere disponibilă în comparaţie cu modelele precedente.

Pentru cea mai bună tracţiune posibilă şi pentru o bună manevrabilitate sistemul de transmisie, şasiu, suspensia şi cadrul formează un ansamblu precis coordonat care este configurat optim pe toate vehiculele Arocs pentru aplicaţia specifică în discuţie, fie că se află pe drum, pe şantierul de construcţie sau pe teren extrem.

Pe scurt: combinaţia precis coordonată a sistemului de transmisie şi construcţia menită să suporte sarcină se asigură că extraordinara putere a motorului vehiculului Arocs este optim transferată la sol şi poate fi întotdeauna utilizată conform obiectivului vizat.

ALTE INFORMAŢII