Lucrători de top pentru joburi de top.

Arocs Loader şi Arocs Grounder

Concepte de vehicule specifie sectorului

Cu noile camioane Arocs, transportul din domeniul construcţiilor este mai eficient ca oricând. Am dezvoltat modelele Arocs Loader* şi Arocs Grounder* tocmai pentru a satisface la superlativ acest standard, chiar în cazul aplicaţiilor cu sarcini speciale de încărcare, cum sunt semitractoarele basculante şi betonierele, şi cu condiţiil de lucru dificile.

*Mai multe variante ale modelelor disponibile începând din 07/2013

Pentru transportul de mase utile sensibile

În cazul Arocs Loader, orice opţiune posibilă pentru a economisi din masa vehiculului gol a fost examinată şi - dacă avea sens din punct de vedere tehnic - a fost desfăşurată sistematic. Rezultatul: sarcina utilă - semi-tractoare 4x2 cu masa utilă optimizată care sunt printre cele mai uşoare din transportul din construcţii. Şi betonierele 8x4/4 cu o greutate brută permanentă a vehiculului de 32 de tone cu care - graţie unei greutăţi foarte scăzute a vehiculului gol de maxim 9250 kg - puteţi livra 8 metri cubi de beton gata fabricat la fiecare transport. Aceasta îl face rentabil. Chiar din ziua întâi.

Pentru o mai mare elasticitate

Arocs Grounder este conceput pentru aplicaţii extreme în condiţii dure. Cu alte cuvinte: printr-o multitudine de măsuri tehnice este şi mai robust şi oferă înaltă stabilitate şi capacitate de încărcare deosebit de mare.

Per total cu vehiculele Arocs Loader şi Arocs Grounder aveţi la dispoziţie două maşini de lucru apte să sporească eficienţa în transportul de construcţii. Cea mai bună cale pentru a obţine mai multe informaţii şi configuraţia vehiculului Dvs. personal este de a vorbi cu dealeru Dvs. autorizat Mercedes-Benz.