Conduceţi mai eficient, construiţi mai eficient

În timpul dezvoltării şi construcţiei vehiculelor Arocs, s-a implementat o întreagă gamă de măsuri tehnice, care au urmat un singur scop: mai multă eficienţă. În termeni concreţi: consum mai mic şi costuri mai mici. Începând chiar din prima zi. Şi continuând pe parcursul întregii perioade de utilizare.

Cu Arocs, transportul în construcţii devine mai eficient decât a fost vreodată înainte. Deoarece economiseşte acolo unde se pot face mişcări decisive: acolo unde este vorba de consum. Un factor fundamental aici este transmisia automatizată Mercedes PowerShift 3, care este folosită ca standard pe vehiculele Arocs. Dar marea eficienţă a Arocs porneşte mult mai devreme. Cu motoarele sale de înaltă torsiune Euro VI, care nu doar consumă considerabil mai puţin combustibil dar au şi o durată de viaţă mult mai mare. Consumatorii auxiliari optimizaţi din punct de vedere al consumului, aerodinamica sofisticată şi rezistenţa prin rulare joasă a cauciucurilor sunt contribuţii suplimentare la costurile reduse pentru combustibil.

Dincolo de aceasta, sprijinul pentru şofer în forma EcoSupport FleetBoard® din varianta standard şi analiza transmisiei FleetBoard® disponibilă ca opţiune ajută la economisirea combustibilului.

Pentru costuri generale mai mici, am echipat Arocs şi cu intervale de mentenanţă lungi, în funcţie de încărcătură şi un concept prietenos pentru reparaţii şi mentenanţă. Durata crescută de funcţionare a multora din componente şi nu în ultimul rând uşurinţa exemplară a montării caroseriei sporesc, de asemenea, economia pe vehiculele Arocs.

Per ansamblu: în cazul fiecărui profil din transportul din construcţii, Arocs are o contribuţie decisivă la faptul că sunteţi şi mai eficienţi şi aveţi şi mai mult succes atunci când conduceţi pe drum. În fiecare zi. Şi în fiecare aplicaţie din transportul din construcţii.