Noul Arocs

O nouă forţă în domeniul construcţiilor.

Noile modele Arocs combină forţa, robusteţea şi eficienţa într-un mod unic, continuând în mod impresionant tradiţia Mercedes-Benz a vehiculelor industriale pentru construcţii, care se întinde pe mai bine de 110 ani. Mai mult decât aceasta, tradiţia este extinsă în viitor prin tehnologia inovatoare şi orientată către viitor, demonstrând în fiecare aplicaţie de unde vin şi scopul pentru care au fost dezvoltate.

Cu configuraţiile de transmisie cu cuplu puternic şi încărcări ridicate puteţi controla în forţă orice scenariu de rulare. Aceasta datorită faptului că Arocs furnizează în mod fiabil forţă şi în aplicaţiile heavy-duty, ca şi mulţumită designului robust şi solid al şasiului, suspensiei şi cadrului, care este de asemenea caracterizat prin capacitatea deosebit de ridicată de încărcare.

Eficienţa ridicată a modelelor Arocs este de asemenea o premisă solidă pentru succesul afacerii Dvs. Pe lângă consumul redus al motoarelor Euro VI din dotarea standard, durata de viaţă prelungită a multor componente, costurile mai reduse de reparaţie şi întreţinere, uşurinţa deosebită de montarea caroseriei, ca şi gama largă de produse pentru practic toate aplicaţiile de transport din domeniul construcţiilor garantează că vehiculul este foarte economic în exploatare. Pe scurt, Arocs poate satisface toate solicitările pe care i le adresează munca de zi cu zi. Pe şantierul de construcţii. Pe şosea. Urcaţi-vă la volan şi puneţi la lucru noua forţă în construcţii.