Căutare

Sistemele noastre de siguranţă pentru copii.

Sigure. Confortabile.

Sisteme de siguranță pentru copii de la Mercedes-Benz

Autovehiculul dumneavoastră este echipat cu un sistem de dezactivare automată a airbagului pasagerului din față, cu recunoașterea ocupării scaunului (echipament opțional cod U10). Airbagul pasagerului din față este dezactivat automat, dacă un scaun de copil este instalat pe scaunul pasagerului din față. Pot fi utilizate toate tipurile de scaune pentru copii, inclusiv cele fără sistem de fixare a saunului de copil de tip ISOFIX. Scaunele de copil Mercedes-Benz sunt disponibile cu elemente de design în versiunea ""Limited Black"".

Husele pot fi spălate și sunt extrem de rezistente la uzură. Husele detașabile pentru zona capului, în culori gri flanel și roșu cili, sunt disponibile pentru scaunele de copil ""BABY-SAFE plus II"", ""DUO plus"" și ""KIDFIX"".

  Scaun de copil "BABY-SAFE plus II"

  Design-ul de scaune confortabile, care se pliază în funcție de forma corpului, oferă o protecție suplimentară în cazul unui impact lateral, pentru a garanta siguranța optimă în astfel de situații. Căptușirea specială, menită să ofere protecție în special părților corporale vulnerabile în cazul copiilor cu vârstă de până la cca. 15 luni (o greutate de până la 13 kg).

   Scaun de copil "DUO plus"

   Siguranță optimă pentru copii cu vârste cuprinse între aproximativ 8 luni și 4 ani (greutate între 9 și 18 kg). Echipare standard ce include, printre altele, TopTether, o centură suplimentară menită să asigure porțiunea capului, o centură de umăr reglabilă pe înălțime, canale de ventilație și sistemul de fixare a scaunului de copil, de tip ISOFIX. Variantă ce poate fi reglată.

    Scaun de copil "KIDFIX"

    Colecţie

    Noutăţi

    Accesorii pentru fiecare model

    Catalog accesorii tehnice Mercedes-Benz