Căutare

Online de fiecare dată când doriţi acest lucru.

Dacă activitatea dvs. zilnică presupune explorarea online, aveți nevoie de un partener de încredere. Doriți să utilizați iPhone® 5 când vă odihniți și când conduceți GLA-ul? Avem o soluție: Drive Kit Plus pentru iPhone®.

Drive Kit Plus pentru iPhone®

Cu ""Drive Kit Plus pentru iPhone®"" puteți utiliza iPhone®-ul [1] extensiv în autovehiculul dvs.: conectați pur și simplu iPhone®-ul la interfața din autovehicul și instalați aplicația gratuită Mercedes-Benz ""Digital DriveStyle"" din iTunes® App Store [2] pe iPhone®-ul dvs.

Aplicația ""Digital DriveStyle"" este disponibilă gratuit în iTunes® App Store. În aplicație sunt integrate o gamă largă de funcții din iPhone®-ul dvs. în noua interfață revoluționară și sunt afișate pe display-ul [3] autovehiculului. Cu iPhone®-ul conectat, aplicația ""Digital DriveStyle"" este controlată sigur și confortabil prin intermediul controller-ului ergonomic din autovehiculul dvs.

Câteva funcții ale Drive Kit Plus cu aplicația ""Digital DriveStyle"":

  • Soluție avansată de navigație de la Garmin® cu informații în timp real din trafic pe bază de Internet, căutarea punctelor de interes (POI) și reprezentarea 3D a hărții.
  • Susținut de GoogleTM: căutare POI locală cu StreetViewTM și transferul destinației la sistemul de navigație.
  • Google PlacesTM: căutare POI de ultimă oră posibilă, deoarece aceasta este o căutare internă.
  • GoogleTM Traffic: privire de ansamblu a celor mai noi condiții de drum și trafic prin intermediul hărții din Google MapsTM.
  • Facebook și Twitter: afișarea și citirea de feed-uri Facebook® și tweet-uri Twitter®. ""Sharing"" și ""Posting"", de exemplu, a melodiei curente sau a destinației pe Facebook® și Twitter®.
  • AUPEO! Personal Radio cu programare individuală de muzică. Radio pe internet cu posturi naționale și internaționale. Acces la titlurile salvate în iPhone®-ul dvs.
  • SiriTM [4]: poate funcționa ca un asistent personal prin răspunderea la întrebările puse de utilizator sau îndeplinirea de instrucțiuni care ar solicita altfel introducerea manuală.

[1] Disponibil pentru Phone® 5/5s/5c/4/4s.

[2] Aplicația "Digital DriveStyle" este disponibilă în iTunes® App Stores în Germania, Franța, Italia, Portugalia, Spania, Danemarca, Norvegia, Suedia, Finlanda, Slovenia, Marea Britanie, Austria, Elveția, Belgia, Luxemburg, Olanda, Grecia, Slovacia, Republica Cehă, Ungaria, USA și Canada. Alte țări vor urma.

[3] Împreună cu Audio 20 CD sau COMAND Online.

[4] Doar suport audio. Puteți găsi o listă a comenzilor SiriTM la adresa http://drive-kit-plus.com

Colecţie

Noutăţi

Accesorii pentru fiecare model

Catalog accesorii tehnice Mercedes-Benz