Căutare

Motor diesel – ecologic. Puternic. Sustenabil

Model Număr cilindri şi dispunere Cilindree(cc) Putere nominală
(kW at rpm)[1]
Viteză maximă
(km/h)
Consum mixt
(l/100 km)[2]
Emisii CO2 mixt
(g/km)[2]
C 220 BlueTEC I4 2143 125/3000–4200 (125/3000–4200) 234 (233) 4,2-4,0 (4,5-4,3) 109-103 (117-109)

Entuziasm de durată

Autovehiculele îşi lasă amprenta asupra vieţii noastre. Acestea sunt însoţitori siguri şi fiabili la lucru şi în timpul liber, pe o perioadă lungă de timp. Cât priveşte mediul înconjurător, dorim totuşi să avem un impact cât mai mic posibil. De aceea, acest motor este unul dintre cele mai ecologice de pe piaţă.

  Principalele caracteristici ale motorului diesel cu 4 cilindri

  Unul dintre cele mai ecologice motoare din prezent: C 220 BlueTEC nu produce oxizi de azot, întrucât aceştia sunt îndepărtaţi pe cât posibil din emisiile de eşapament. Această acţiune este realizată cu ajutorul tehnologiei dovedite de reducere catalitică selectivă (SCR). Mai ecologic de atât nu se poate.

  Motoarele în detaliu:

  • Tehnologie inovatoare: tehnologia diesel common-rail oferă o presiune de injecţie crescută de până la 2000 bar, camere de ardere optimizate şi injectoare de înaltă precizie, cu comutare extrem de rapidă. Bujiile incandescente pentru pornire rapidă îmbunătăţesc caracteristicile de funcţionare la rece ale motorului.
  • Putere şi rafinament excelente: presiunea de aprindere mare şi admisia în două etape generează un cuplu ridicat în orice gamă de turaţii. Doi arbori de echilibrare asigură o funcţionare uniformă.
  • Ecologic: funcţia ECO start/stop standard asigură oprirea temporară a motorului dacă autovehiculul staţionează, economisind astfel carburant. În plus, afişajul ECO de pe panoul de instrumente oferă informaţii despre cât de eficient este stilul de conducere al şoferului, inspirându-l să-şi modifice comportamentul, reducând astfel consumul de carburant.

  Valorile din paranteze se aplică autovehiculelor cu transmisie automată

  [1] Date pentru puterea şi cuplul nominale stabilite în conformitate cu Directiva 80/1269/CEE în versiunea aplicabilă curentă.

  [2] Datele indicate pentru consumul de carburant şi emisiile de CO2 au fost obţinute în conformitate cu procesul de măsurare stabilit în prealabil (Directiva 80/1268/CEE în versiunea aplicabilă curentă). Datele nu sunt valabile pentru un anumit autovehicul şi nu fac parte din oferta produsului. Acestea sunt furnizate exclusiv pentru realizarea unor comparaţii între diferite modele de autovehicule.

  Clasa C Limuzină

  Date și informații model

  Informații utile pentru cumpărare