InfoMagazin

Revista After-Sales Mercedes-Benz România

InfoMagazin

Din cuprinsul revistei:

  • Un schimb avantajos! Economisiți până la 50% în comparaţie cu preţul unei piese noi, înlocuind piesele defecte cu piese remanufacturate de origine Mercedes-Benz.
  • Cel mai bun Mercedes-Benz Sprinter din toate timpurile! Am extins intervalul de revizii al Noului Sprinter pâna la 60.000 km.
  • MobiloVan: garanția de mobilitate de până la 30 de ani!
  • Clienții noștri: Mediplus - Pachetul de service Excellent pentru 145 de noi Sprintere
  • Clienții noștri: Ravitex - Pledoarie pentru Euro 6
  • Unimog: o legendă vie!
  • Noua Clasă E: noi standarde de performanţă, eficienţă şi design

„Service” derivă de la „a servi”

Dragi parteneri Mercedes-Benz,

În acest nou număr al revistei InfoMagazin veți descoperi cele mai recente stiri și oferte în ceea ce privește serviciile noastre post-vânzare.

În fiecare zi, ne arătăm aprecierea pentru fiecare parteneriat pe care îl avem cu posesorii de autovehicule Mercedes-Benz, prin servicii si produse de cea mai înaltă calitate, fiabilitate operaţională si înţelegere exactă a nevoilor clienţilor. Astfel, avem convingerea ca aceste parteneriate se bazează pe demersurile noastre de a menține autovehiculele în stare perfectă, pe deplin funcționale, sigure și eficiente. Serviciile post-vânzare Mercedes-Benz reușesc să combine disponibilitatea ridicată cu asistenţă optimă de specialitate, aspecte care se reflectă asupra unui portofoliu After-Sales complet. Mai mult, prin intermediul consilierii oferite într-o manieră personalizată și pieselor de origine Mercedes-Benz, asigurăm maximizarea ciclului de viață pentru toate autovehiculele.

Termenul „service” derivă de la „a servi”, iar misiunea noastră este aceea de a face acest lucru la cele mai înalte standarde. Mobilitatea dumneavoastră este forța ce ne conduce, în special în ceea privește flotele comerciale. De aceea, punem mare preț pe optimizarea timpului operațional al autovehiculului, aceasta constituind cheia succesului fiecărei afaceri. În demersurile lor de a atinge constant acest obiectiv și de a răspunde nevoilor dumneavoastră, partenerii autorizați de service Mercedes-Benz continuă să vă ofere sprijinul lor complet.

Voi încheia acest editorial al revistei InfoMagazin împărtășind cu dumneavoastră misiunea și viziunea mea, din punct de vedere profesional – aceea de a vă pune la dispoziție cele mai bune servicii şi produse.

Vă invit să apelați la partenerii autorizați de service Mercedes- Benz.


Cu stimă,

Rolf Rosendaal
After-Sales Director
Mercedes-Benz România